12 ínyenc, narancsos húsétel, ami tuti befutó lesz

A narancs közkedvelt alapanyag, amivel elegánssá, ünnepivé, különlegessé tehetjük a karácsonyi húsokat, leveseket, salátákat, sütiket is. Most az előbbi kategória tagjai, azaz a húsételek kerülnek górcső alá!

  1. 1.

    Csontos sertéskaraj balzsamos-narancsos glazúrral

  2. 2.

    Kacsamell, narancsos gnocchi, aszalt szilva

  3. 3.

    Bélszín tatár a Gresham konyhájából

  4. 4.

    Mézes-narancsos csirkecomb

  5. 5.

    Sült csirkemell fenyőmagos céklasalátával és narancsos öntettel Lakatos Márktól

  6. 6.

    Narancsos-fűszeres marhasült

  7. 7.

    Narancsos csirkecombok zsenge zöldségekkel sülve

  8. 8.

    Narancsos kacsamell

  9. 9.

    Narancsos kacsamell rozmaringos burgonyával

  10. 10.

    Mézes - narancsos csirke

  11. 11.

    Narancsos-kakukkfüves sertéskaraj

  12. 12.

    Ötfűszeres kacsa szilvával édesburgonyával

Címlapról ajánljuk

További cikkek