karácsonyi húsételek

Heti menü – a legszebb, legszívmelengetőbb ünnepi fogások

Eljött ez a hét is: íme a legszebb fogások karácsonyra, amelyektől tényleg teljes lesz az ünnep. Idén próbáljunk meg csak azokra koncentrálni, akik igazán fontosak nekünk, együnk egy jót, ne veszekedjünk, és élvezzük az ízeket! Főzzetek velünk hétfőtől újabb hét napig az év végén is, boldog karácsonyt!

Nosalty

9 gazdagon töltött dagadó, amit büszkén tehetsz a vendégek elé

A töltött húsok koronázatlan királya a dagadó: szaftos töltelék belül, ropogós, mégis omlós hús kívül. Ennél több nem is kell ahhoz, hogy a karácsonyi vacsorának tényleg ünnepi hangulata legyen. Ráadásul a mellünk is ugyanúgy dagadhat majd a büszkeségtől, mint az asztal közepére helyezett hús a tölteléktől.

Nosalty

Így lesz hibátlan a karácsonyi göngyölt húsod

Közeledik a karácsony, a legtöbben kezdik megtervezni az ünnepi menüt – ha a szenteste fogásai már biztosak is, a következő napokra, nagy családi vendégeskedésekre még jól jöhet pár ötlet, mint például a látványos és sokféleképp elkészíthető göngyölt húsfélék. Ezekhez adunk tippeket!

Szekeres Dóra

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ilyen komoly volt a dínom-dánom a vidéki lakodalmakon 200 éve

Ha vidékre megyünk, még sok helyen fellelhetünk régről megmaradt szokásokat az olyan ünnepek és jeles napok alkalmával, mint például a lakodalom. Menjünk most vissza ezeknek a szokásoknak a gyökeréig, nézzük meg, hogyan is nézett ki egy vidéki lakodalom két évszázaddal ezelőtt!