12 félórás fogás csirkemellből, mert az a kedvencetek

A csirkemellnél gyakrabban használt húsalapanyag nem nagyon van - ez a Ti kedvencetek is. Finom sovány húsrész ez, amit ezerféleképpen elkészíthetünk, akár fél óra alatt!

  1. 1.

    Gyors spenótos csirkemell rengeteg sajttal

  2. 2.

    Paradicsomos tészta csirkefasírttal

  3. 3.

    Ázsiai kókusztejes spagetti

  4. 4.

    Csirke curry jázmin rizzsel

  5. 5.

    Joghurtos csirke

  6. 6.

    Csirkemell hawaii módra

  7. 7.

    Brokkolis csirke parmezános szósszal

  8. 8.

    Kínai pirított tészta csirkével

  9. 9.

    Csirkemell krémes bazsalikommártásban

  10. 10.

    Csirkemelles tortilla

  11. 11.

    Tabbouleh citromos csirkével

  12. 12.

    Fűszeres-narancsos kuszkusz csirkemellel és csicseriborsóval

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?