12 felejthetetlen aranygaluska nagyanyáink konyhájából

Az ősz beköszöntével végre újra elővehetjük kelt tésztás receptjeinket. Kezdjük a sort egy örök klasszikussal: aranygaluska házi vaníliamártással!

  1. 1.

    Aranygaluska csokisodóval

  2. 2.

    Aranygaluska ahogy a nagymamám készíti

  3. 3.

    Aranygaluska Ikó konyhájából

  4. 4.

    Aranygaluska 2.

  5. 5.

    Aranygaluska 6.

  6. 6.

    Aranygaluska 7. - a hétvégi sláger

  7. 7.

    Aranygaluska 5. - meggyes-mákos

  8. 8.

    Aranykrumpliska

  9. 9.

    Aranygaluska 8. - Töltött

  10. 10.

    Aranygaluska Pussycat konyhájából

  11. 11.

    Sárgabarackmagos aranygaluska tejszínes vaníliapudinggal

  12. 12.

    Diétás aranygaluska

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek