12 ellenállhatatlan vasárnapi rántott hús

Ahány ház, annyiféle rántott hús. Variálhatod a panírt, választhatsz különböző húsfajták közül, és ha szeretnéd igazán laktatóvá tenni, töltsd meg valami finomsággal!

  1. 1.

    Olajmentes rántott csirke három változatban

  2. 2.

    Rántott csirke vajas brokkolival

  3. 3.

    Rántott csirkemell egészségesen

  4. 4.

    Citromos rántott csirke zöldségchipsszel és zöldfűszeres mártogatóssal

  5. 5.

    Csirke Cordon Bleu

  6. 6.

    Sütőben sült rántott csirke

  7. 7.

    Parmezános csirkecomb

  8. 8.

    Extra ropogós csirkeszárnyak

  9. 9.

    Svájci lakodalmas szelet

  10. 10.

    Hagymás sertésszelet gazdagon

  11. 11.

    Rántott gulyás

  12. 12.

    Rántott csirkefalatok krumplipürével

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek