11 ducira töltött zöldséges finomság, ami főételnek is kiváló

Legyen szó édesburgonyáról, padlizsánról, paprikáról vagy épp tökről, gazdagon töltve bizony egy főételt is ki tudnak tenni az ebéd során. Nézzétek:

  1. 1.

    Ricottás padlizsántekercsek paradicsomszószban

  2. 2.

    Darált hússal töltött gombafejek sütőben sütve

  3. 3.

    Tojással töltött sajtos sült krumpli

  4. 4.

    Kuszkusszal töltött kaliforniai paprika joghurtos-korianderes öntettel

  5. 5.

    Mediterrán csicseriborsós édeskrumpli

  6. 6.

    Töltött fehér hagyma

  7. 7.

    Önmagával töltött édesburgonya

  8. 8.

    Egyszerű töltött tök

  9. 9.

    Quinoával és fetával töltött paprika

  10. 10.

    Zöldfűszeres töltött karalábé

  11. 11.

    Baconös-tojásos töltött krumpli

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek