11 szuper recept, ami bebizonyítja, milyen sokoldalú a KARFIOL

Aki a karfiolt szereti, tudja, hogy számos finom fogás alapanyaga lehet. Leves, köret, főétel, mindent tud! 

  1. 1.

    Magyaros karfiolpizza

  2. 2.

    Karfiolos gazpacho

  3. 3.

    Karfiolropogós

  4. 4.

    Kapros karfiolkrém

  5. 5.

    Gombás-karfiolos tészta

  6. 6.

    Szénhidrátszegény sós karfiolrágcsa

  7. 7.

    Sajtos karfiolkrémleves

  8. 8.

    Egészben sült, fűszeres karfiol

  9. 9.

    Karfiolos bulgursaláta

  10. 10.

    Csirkemell Dubarry módra füstölt sajttal

  11. 11.

    Hagyományos finomfőzelék

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek