10+1 zseniális lecsóvariáció vacsorára

A nyár ízei egyetlen fogásban összesűrítve? Ez bizony a lecsó. A klasszikus verziótól kezdve egészen különleges fogásokat is mutatunk.

  1. 1.

    Pipérade

  2. 2.

    Tüzes shakshuka

  3. 3.

    Ratatouille tepsiben sütve

  4. 4.

    Ratatouille pâtes

  5. 5.

    Ratatouille levendulával

  6. 6.

    Menemen ahogy Baklavaria készíti

  7. 7.

    Cukkinilecsó zöldfűszeresen

  8. 8.

    Sült kolbászos lecsó

  9. 9.

    Ratatouille SPAR konyhájából

  10. 10.

    Shakshuka, a Közel-Kelet lecsója

  11. 11.

    Tojásos lecsó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek