10 sonkás fogás a vacsoraasztalra

Egy kis felvágottmaradékból isteni fogásokat rittyenthetsz. Nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod, hogy elkészítsd ezeket a finomságokat!

  1. 1.

    Tésztamentes spenót quiche

  2. 2.

    Spanyol sokbabos egytál

  3. 3.

    Spenótos rakott burgonya Glasertől

  4. 4.

    Sonkás rakott karfiol brokkolival

  5. 5.

    Pipérade

  6. 6.

    Túrós rakott karfiol

  7. 7.

    Emeletes csirkemelltorta

  8. 8.

    Holland parasztomlett

  9. 9.

    Mustáros csirkemell tepsiben

  10. 10.

    Zöldfűszeres túrókrémmel töltött gomba

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek