10 igazán klasszikus palacsinta, amit minden nap falatoznánk

Ha csak a klasszikusabb verziókat vesszük sorra, csomó palacsintát tudunk felsorolni: kakaós, lekváros, túrós, diós, mákos... Neked melyik a kedvenced?

  1. 1.

    Kakaós palacsinta

  2. 2.

    Fürdőző mákos csigák

  3. 3.

    Feketeerdei cseresznyés palacsinta

  4. 4.

    Meggylekvárral töltött mákpalacsinta

  5. 5.

    Banános csokis palacsinta

  6. 6.

    Túrós palacsinta

  7. 7.

    Gundel palacsinta

  8. 8.

    Nutellás-mézes palacsinta

  9. 9.

    Mogyorókrémes palacsintavirágok

  10. 10.

    Laktózmentes palacsinta

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk