10 csodaszép márványkuglóf, amivel nem lehet betelni

A legklasszikusabb és legnépszerűbb kuglóffajta, kettő az egyben. Készíthetünk élesztős vagy sütőporos változatot, mindkettő pihe-puha tésztát eredményez.

  1. 1.

    Zebrakuglóf

  2. 2.

    Márványos kuglóf ahogy Glaser készíti

  3. 3.

    Pudingos kuglóf

  4. 4.

    Márvány kuglóf Incilla konyhájából

  5. 5.

    Kelt kakaós kuglóf Dettytől

  6. 6.

    Bögrés kuglóf

  7. 7.

    Klasszikus kuglóf Szofikától

  8. 8.

    Mama kuglófja

  9. 9.

    Hagyományos kelt kuglóf

  10. 10.

    Elzászi kuglóf

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek