r
Nosalty Logó

Márvány kuglóf Incilla konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Incilla
Márvány kuglóf Incilla konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 484 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 2910 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 310 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    18.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    150 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    790.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    181 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    333 mg
  • Nátrium
    225 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.4 g
  • Cukor
    44 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    209 micro
Összesen 484 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    55.9 g

Zsír

  • Összesen
    112.8 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    37 g
  • Koleszterin
    900 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4743.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    150 mg
  • Kálcium
    1087 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    143 mg
  • Foszfor
    1996 mg
  • Nátrium
    1350 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    428.1 g
  • Cukor
    265 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    296.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    387 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    186 micro
  • Kolin:
    756 mg
  • Retinol - A vitamin:
    387 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1256 micro
Összesen 2910 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    5.9 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    504.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    116 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    212 mg
  • Nátrium
    144 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.5 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    80 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    134 micro
Összesen 310 kcal

Elkészítés

  1. Melegítsük előa sütőt 180 fokra.
  2. Keverjük össze a lisztet a vaníliás cukorral és a sütőporral.
  3. A tojásokat különválasztjuk, a fehérjébőlegy csipet sóval kemény habot verünk. A tojássárgájához hozzáadjuk a porcukrot, és habosra keverjük a robotgépünkkel.
  4. Ezután hozzáöntjük az olajat és a szójatejet is, és egy picit keverjük meg a robotgéppel. Ha elkészült, hozzáadjuk a száraz hozzávalókatis, és simára keverjük a masszát.
  5. Picivel több, mint a 3/4-ét akemény tojáshabnak óvatosan beleforgatjuk a masszába, és a tészta 3/4-étszilikonos kuglófformába öntjük.
  6. A maradék 1/4 rész tésztához adunk 1-2 kanál cukrozatlan kakaóport, és csomómentesre keverjük. Hozzáforgatjuk a maradék tojáshabot is, és ezt is a kuglófformába öntjük.
  7. Egy kanál segítségével óvatosan forgassuk meg a tésztát, attól lesz márványos a süti!
  8. Kb. 40 perc alatt megsül, tűpróbával ellenőrizzük a tésztát.
  9. Ha picit kihűlt a süti, szórjuk meg porcukorral a tetejét.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1000 alkalommal
  • Receptkönyvben: 205
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 20
  • Össznézettség: 35015
  • Feltöltés dátuma: 2013. november 09.

Receptkategóriák

Márvány kuglóf Incilla konyhájából
Incilla 10 recept

A kuglóf elkészítése kb.10 percet vesz igénybe, így nem esik nehezemre hetente 2x megsütni, mivel ez a kisfiam kedvenc sütije.:-)) Mivel tejérzékeny, így szójatermékekkel helyettesítek minden sütit, és valóban érdemes kipróbálni, mert nincs különbség a hagyományos termékekkel készült és a szójatermékekkel készült sütik között! 

Címlapról ajánljuk

További cikkek