hozzászólások (3)

leírás

Fehér színű, enyhén savanykás ízű, magas víztartalmú tejtermék. Tulajdonképpen friss sajt. Alapanyag tekintetében a túró készülhet tehén-, illetve juhtejből, zsírtartalma szerint pedig lehet sovány, félzsíros vagy zsíros. A juhtúró sósabb, pikánsabb ízű és zsírosabb, mint a tehéntúró. A sajtokhoz hasonlóan a túró is értékes fehérje-, és kalciumforrás. Néhány ország kivételével szinte csak a magyar konyha használja a túrót.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőszekrényben.

Tehéntúró alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (3)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        petra
        Petra / petra h, 2011-01-31 13:35

        szia Brea,
        ez egy kis rendszerhiba folytán van így néha
        ha máskor is ilyet tapasztalsz, nyomj egy frissítést (töltsd újra az oldalt), és meg fog jelenni az összes recept

        Brea
        Rea / Brea szo, 2011-01-29 12:24

        Na jól van, ahogy elküldtem, megjelentek a receptek. Azt hiszem türelem, receptet terem :)
        Köszönöm :)

        Brea
        Rea / Brea szo, 2011-01-29 12:23

        Szia!

        Én csinálok valamit rosszul mostanában? Egy ideje az alapanyagoknál, nem látom a hozzájuk tartozó recepteket. Próbálkozok még, de azt hiszem szeretnék egy kis segítséget.
        Köszönöm!

        Rea

        Nem mellesleg, imádom ezt az oldalt :)