Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zserbó Manó konyhájából

Zserbó Manó konyhájából
Zserbó Manó konyhájából
50 perc / előkészület: 20 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az ünnepségeket és a szürke hétköznapokat is nagyszerűen feldobja. 

hozzávalók / 10 adag

Tésztához:

Töltelékhez:

Bevonathoz:

  • 10 dkg csokoládé tortabevonó
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, majd 4 cipóra osztjuk, és legalább fél óráig pihenni hagyjuk.
  2. Kinyújtok a tésztákat, majd egy kikent tepsibe az első tésztát beletesszük. Megkenjük lekvárral, megszórjuk dióval és cukorral. Erre jön a következő tészta és a töltelék. Ezt addig csináljuk, míg el nem fogy a tészta.
  3. A tetejét villával megszurkáljuk, és a sütőben 180 fokon megsütjük. 
  4. A tortabevonót felolvasztjuk, majd a kihűlt süteményt beborítjuk vele.
  5. Ha teljesen kihűlt, már ehetjük is. :)
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 002
elküldve: 1
receptkönyvben: 28
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Mano99

Mióta szakács: 2013.05.16.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi édességek, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: desszert
adag: 10 főre

egyéb elnevezések

diós lekváros sütemény, lekváros diós szelet, gerbeaud

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

JULIO11
JULIO11 Sat, 2013-12-28 18:37

Isteni finom lett az 1 ik legjobb recept és kőnyü az elkészitése.