Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vargányás-krémsajtos pogácsa

Vargányás-krémsajtos pogácsa
Vargányás-krémsajtos pogácsa
50 perc / előkészület: 30 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Fenséges illat van a lakásban, amikor sül a pogácsa.

hozzávalók / 4 adag

Tésztához:

Tetejére:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Krémsajtot kikeverjük a margarinnal.
  2. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, szárított ledarált (por állagú) vargányát, sót és a tojások sárgáját.
  3. Összedolgozzuk. Kb. 15 percet hagyjuk pihenni.
  4. Lisztezett felületen ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk.
  5. Tetejüket tojásfehérjével lekenjük, reszelt sajttal megszórjuk, és előmelegített sütőben készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 309
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1089 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna
alkalom: húsvét, buli receptek, szilveszter
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pogácsa
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

gombás pogi

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1000
tömlős krémsajt 20 dkg
margarin 25 dkg
finomliszt 30 dkg
vargánya gomba 5 dkg
tojássárgája 3 db
1 kávéskanál
sütőpor 0.5 csomag
sajt 15 dkg
tojásfehérje 1 db