Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ünnepi ananászsaláta

Ünnepi ananászsaláta
Ünnepi ananászsaláta
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Évekkel ezelőtt egy kedves barátnőmtől kaptam a receptet, amit azóta már számtalanszor elkészítettem, mivel a hozzávalók télen-nyáron könnyen beszerezhetők. Karácsonykor éppúgy asztalra tehető, mint a nyári grillezett húsok mellé, de önmagában is finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megfőtt tojásokat megpucoljuk, felkockázzuk, sózzuk.
  2. Az ananászt lecsepegtetjük, ha körszeletes, felkockázzuk.
  3. A hagymát is felaprítjuk.
  4. A tartármártással óvatosan összekeverjük a hozzávalókat, és alaposan lehűtjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 3 453
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

scarlett69

Mióta szakács: 2011.04.04.
43 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

majonézes ananászsaláta, tojásos ananászsaláta, tartármártásos ananász saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

282
főtt tojás 5 db
ananászkonzerv 25 dkg
zöldhagyma 5 közepes db
tartármártás 2 dl