Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Újhagymás burgonyaköret

Újhagymás burgonyaköret
Újhagymás burgonyaköret
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Télen szerettem volna, ha egy kicsit vissza tudom hozni a nyáron szabadban készíthető parázsburgonyát. Hát, van olyan jó.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk.
  2. Magas falú lábosban az olajat felhevítjük (füstölnie kell az olajnak), a burgonya külsejét megsütjük, hozzáadjuk az újhagymát, a margarint, mikor elolvadt és krémes állagot kaptunk, hozzáadjuk a 2 dl vízben feloldott leveskockát..
  3. 20 perc alatt a fedőt rátéve puhára pároljuk.
  4. Mikor megpuhult, levesszük a fedőt, és a maradék folyadékot elfőzzük. A burgonya alatt krémes szósz marad.
  • költség: 300 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 477
elküldve: 0
receptkönyvben: 62
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

kdrita

Mióta szakács: 2012.10.31.
25 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

újhagymás burgonya nyár a télben, sült-párolt burgonya, újhagymás krumpliköret

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

278
burgonya 1 kg
újhagyma 4 db
napraforgó olaj 1 ek
margarin 5 dkg
leveskocka 1 db
víz 2 dl