Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Uborkasaláta Szilviától

Uborkasaláta Szilviától
Uborkasaláta Szilviától
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a fajta elkészítési módot "otthon"-ról hoztam, hisz Édesapám csak ezen a módon elkészített uborkasalátát szereti elfogyasztani.

Ha gyorsan kell főznöm, és nincs kellő hozzá való, akkor is ezt a "fajtát" szoktam készíteni! Gyors és mutatós, nem beszélve arról, hogy nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Bármilyen sült hús mellé ajánlom! Egyszerű és gyors, kezdőknek is !

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kb.1-2 kg uborkát megmossuk és meghámozzuk. Ezután uborka szeletelőn összevágjuk. Majd besózzuk, és hagyjuk állni kb. 10-15 percet.
  2. Ezután kinyomkodjuk a levét, rátesszük az ecetet és a tejfölt. Én ezután még az étkezésig be szoktam tenni a hűtőszekrénybe, hogy egy kicsit lehűljön.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 6 769
elküldve: 0
receptkönyvben: 55
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

hcszilvia

Mióta szakács: 2014.01.26.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

tejfölös uborkasaláta, tejfölös-ecetes uborkasaláta, tejfölös ubisali

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

134
uborka 1 kg
1 kávéskanál
ecet 2 ek
tejföl 2 dl