Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Túrós-tejszínes-epres őzgerinc

Túrós-tejszínes-epres őzgerinc
Túrós-tejszínes-epres őzgerinc
25 perc / előkészület: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy finom, könnyű, habos, gyors desszert az imádott eperrel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hulala tejszínt kemény habbá verjük, és beledolgozzuk a túrót.
  2. Majd hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot, és elkeverjük.
  3. Az epret apró kockára vágjuk, hozzáadjuk a túrós masszához. Díszítésnek hagyjunk ki belőle.
  4. Kibélelünk sütőpapírral egy őzgerincformát, és beleöntjük a masszát, majd elegyengetjük.
  5. A babapiskótát beáztatjuk tejbe, és kirakjuk vele a őzgerincforma tetejét.
  6. Másnapig hűtőben tároljuk, és kiborítva, lehúzva róla a papírt fogyasztjuk.
  • költség: 1100 Ft
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 15 852
elküldve: 21
receptkönyvben: 264
elkészítve: 3/9
Facebookon megjelent: -

szakács

GyörgyiKonyhája

Mióta szakács: 2012.08.12.
140 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
receptverseny: Judafest receptverseny
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

tejszínes-túrós babapiskótás desszert eperrel, epres babapiskóta őzgerincben, túrókrémes-epres őzgerinc sütés nélkül

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

514
növényi tejszín 200 ml
tehéntúró 30 dkg
babapiskóta 200 g
tej 2 dl
eper 30 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
cukor 3 ek