r
Nosalty Logó

Túrós sajtorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Túrós sajtorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 527 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 4206 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 309 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.4 g

Zsír

  • Összesen
    34.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    431.3 g
  • Cink
    82 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    63 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    94 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.8 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    95 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    38 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    93 micro
Összesen 527 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    106.9 g

Zsír

  • Összesen
    274.2 g
  • Telített zsírsav
    72 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    736 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3450.2 g
  • Cink
    653 mg
  • Szelén
    62 mg
  • Kálcium
    451 mg
  • Vas
    503 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    926 mg
  • Nátrium
    755 mg
  • Réz
    25 mg
  • Mangán
    20 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    318.4 g
  • Cukor
    201 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    409.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    760 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    301 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    87 micro
  • Kolin:
    468 mg
  • Retinol - A vitamin:
    749 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    117 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    742 micro
Összesen 4206 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    20.2 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    254.6 g
  • Cink
    48 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    37 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    56 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.5 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    56 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    22 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    55 micro
Összesen 309 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A kekszet összemorzsoljuk, jól összegyúrjuk a vajjal és a kilisztezett-kivajazott tortaforma aljába nyomkodjuk.
  2. 10 percig alacsony lángon sütjük.
  3. A krémhez a túrót jól eldolgozzuk a mascarponéval, egyesével hozzáadjuk a tojásokat, majd a többi hozzávalót.
  4. Az alapra öntjük és további 50 percen keresztül közepes lángon sütjük, míg aranybarna nem lesz.
  5. Tálalás előtt hűtőben lehűtjük.
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 75
  • Össznézettség: 63514
  • Feltöltés dátuma: 2009. október 28.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nagyon rég óta ki akartam próbálni egy sajttortát és végre megsütöttem. Szerintem nagyon egyszerű és finom torta.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Kedves Angi! Azt szeretném kérdezni, hogy az 1 tejföl az a kicsi tejföl vagy a nagy?

Törölt felhasználó

Kedves Thiaa! 175 ml-es, de szerintem ha teszel bele még egy kis lisztet, bele lehet tenni nyugodtam egy nagyot is.

Törölt felhasználó

szia! Meg szeretném kérdezni, hogy a közepes láng mit jelent?

Törölt felhasználó

Én gázsüt?ben sütöttem, ott 5ös-6os fokozat.

katababa73

Kedves Angi! Négyszer készítettem már el a tortát! Nagy kedvence az egész családnak! Nagyon jó recept!!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

Így szerepelt Veres István és csapata a Bocuse d'Or döntőjén...

Lezajlott a világ egyik legnívósabb gasztronómiai versenyének döntője. A magyar csapat, Veres István vezetésével kiváló munkát végzett Lyonban, és emberpróbáló helytállásukkal megmutatták a zsűrinek, hogy mi mindenre képesek, még ilyen nagy nyomás alatt is. Fantasztikus tálak és ételek kerültek ki a kezük alól, szívből gratulálunk nekik!

Nosalty

További cikkek

A legnépszerűbb magyar sütik

Zserbó, flódni, krémes - ki ne szeretné a három közül legalább az egyiket? A Konyhafőnök mai adásában a csapatoknak közülük kellett választani!