Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Túrós csusza dióval

Túrós csusza dióval
Túrós csusza dióval
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy majdnem hagyományos csusza, egy apró csavarral. A végén a sült szalonna mellett még dió is került rá.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát sós vízben megfőzzük.
  2. Közben egy serpenyőben a felvágott szalonnát megsütjük, a felét félretesszük. A diót késsel daraboljuk.
  3. A serpenyőbe rászedjük a tésztát, összekeverjük.
  4. Tálalunk. Szedünk a tányérra tésztát, teszünk rá a túrót, kanalazunk rá tejfölt, és szórunk rá sült szalonnát és diót. Sózzuk, borsozzuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 523
elküldve: 0
receptkönyvben: 5
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

túrós csusza, túrós csusza másképpen, diós túrós csusza

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

878
tészta 25 dkg
füstölt szalonna 5 dkg
napraforgó olaj 1 teáskanál
tehéntúró 5 dkg
tejföl 1 dl
0 ízlés szerint
fekete bors 4 csipet
dió 3 dkg