r
Nosalty Logó

Tonhalas töltött paradicsom

NS
Tonhalas töltött paradicsom
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

182
Kalória
13.9g
Fehérje
10.5g
Szénhidrát
10.1g
Zsír
249.7g
Víz
7.2g
Koleszterin
3g
Élelmi rost
6.7g
Cukor
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 182 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 726 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 62 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.9 g

Zsír

  • Összesen
    10.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    542.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    38 mg
  • Foszfor
    182 mg
  • Nátrium
    255 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    10.5 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    249.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    104 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    108 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    227 micro
  • β-karotin
    1018 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5789 micro
  • Lut-zea
    296 micro
Összesen 182 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.5 g

Zsír

  • Összesen
    40.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2168.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    122 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    154 mg
  • Foszfor
    727 mg
  • Nátrium
    1021 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    41.8 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

Víz

  • Összesen
    999 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    417 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    127 mg
  • D vitamin:
    430 micro
  • K vitamin:
    144 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    152 micro
  • Kolin:
    112 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    909 micro
  • β-karotin
    4071 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    23157 micro
  • Lut-zea
    1185 micro
Összesen 726 kcal
  • 5% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.8 g

Zsír

  • Összesen
    3.5 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    186.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    63 mg
  • Nátrium
    88 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    3.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    86 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    78 micro
  • β-karotin
    350 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1993 micro
  • Lut-zea
    102 micro
Összesen 62 kcal

Elkészítés

  1. Félbevágjuk a pardicsomokat, kanállal kikaparjuk a belsejüket, a belsejüket kicsit megsózzuk.
  2. Aprítógépben összekeverjük a nagyobb darabokra vágott hagymát, a tonhalat, az olajat és a kivájt paradicsombelsőt.
  3. Hozzákeverjük a majonézt majd sózzuk.
  4. Végül beletöltjük a tölteléket, a tetejére félbevágott fekete olajbogyót és majonézt teszünk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 5 p
  • Főzés ideje: 5 p

Az eredeti receptet Olaszországban ismertem meg, ott tettek a töltelékbe kapribogyót, és szardellapasztát is, de ezeket errefelé nem nagyon lehet kapni, viszont e nélkül is finom akár előételenek vagy gyors vacsorának. Azonnal fogyasztható, bár ha pihen egy kicsit a hűtőben, még finomabb! A család egyik kedvence.  

További receptek

Címlapról ajánljuk

Vége a keto diadalmenetének? Ezek az étkezési trendek hanyatlanak majd...

Ahogy belépünk 2026-ba, nemcsak az figyelhető meg, hogy új trendek születnek, hanem az is, hogy néhány korábban óriási népszerűségnek örvendő irányzat kezd kifulladni. Egyre többen keresnek kiegyensúlyozottabb, fenntarthatóbb és egészségtudatosabb megoldásokat, és ez szépen lassan kihúzza a szőnyeget egyes trendi koncepciók alól is.

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...