Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas töltött paradicsom

Tonhalas töltött paradicsom
Tonhalas töltött paradicsom
10 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az eredeti receptet Olaszországban ismertem meg, ott tettek a töltelékbe kapribogyót, és szardellapasztát is, de ezeket errefelé nem nagyon lehet kapni, viszont e nélkül is finom akár előételenek vagy gyors vacsorának. Azonnal fogyasztható, bár ha pihen egy kicsit a hűtőben, még finomabb!
A család egyik kedvence.
 

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Tálalni fokhagymás pirítóssal szoktam.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Félbevágjuk a pardicsomokat, kanállal kikaparjuk a belsejüket, a belsejüket kicsit megsózzuk.
  2. Aprítógépben összekeverjük a nagyobb darabokra vágott hagymát, a tonhalat, az olajat és a kivájt paradicsombelsőt.
  3. Hozzákeverjük a majonézt majd sózzuk.
  4. Végül beletöltjük a tölteléket, a tetejére félbevágott fekete olajbogyót és majonézt teszünk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 027
elküldve: 2
receptkönyvben: 103
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Gyöngyi

Mióta szakács: 2010.07.17.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: töltött zöldség
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tonhallal töltött paradicsom

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

giorgia74
Gyöngyi / giorgia74 Sun, 2010-10-10 15:44

Elnézést a leírásból kifelejtettem, hogy a tonhalról le szoktam önteni az olajat, ezért kell bele a jobb minőségű extra szűz olívaolaj.

182
paradicsom 5 nagy db
vöröshagyma 1 kis fej
tonhalkonzerv 160 g
olívaolaj 1 teáskanál
majonéz 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fekete olajbogyó 5 db