Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött tojások húsvétra Bernadett konyhájából

Töltött tojások húsvétra Bernadett konyhájából
Töltött tojások húsvétra Bernadett konyhájából
13 perc / előkészület: 3 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon egyszerű recept, amely ünnepekre előételnek is kiválóan megfelel. És ráadásul nagyon finom :) A tojás a húsvét egyik főszereplője, de az ünnepet megelőző böjti időszakban is kiváló húspótló. Sőt a Húsvét után megmaradó főtt tojások is rengeteg módon elkészíthetőek önmagában is, például töltve, ezer és egy féle töltelékkel. Így vagy úgy, mi imádjuk :)
Ha a tölteléket karakteressé, gazdagabbá szeretnénk tenni, dúsíthatjuk szardíniával vagy apróra vágott füstölt lazaccal, a húsvéti menühöz pedig darált sonkával.
Jó étvágyat:)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat keményre főzzük.
  2. Miután kihűlt ketté vágjuk, és a sárgáját kivesszük.
  3. A sárgáját összekeverjük a felsorolt hozzávalókkal, és ízlés szerint fűszerezzük.
  • sütési hőfok: 0°C
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 521
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Felföldi Bernadett

Mióta szakács: 2010.11.17.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
alkalom: húsvét
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék tojásból
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

majonézes tormás töltött tojás, húsvéti töltött tojás

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

166
tojás 6 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majonézes torma 2 kávéskanál
majonéz 1 ek
trappista sajt 5 dkg