Töltött lazac és sonka
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS

adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 20% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 7% Zsír
A lazachoz
A töltelékhez
Összesen
178
Kcal
- 20% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 7% Zsír
A lazachoz
A töltelékhez
Összesen
1431
Kcal
- 20% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
D vitamin:
Fehérje
-
Összesen 23.9 g
Zsír
-
Összesen 7.9 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 46 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 562.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 32 mg
-
Kálcium 17 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 32 mg
-
Foszfor 268 mg
-
Nátrium 213 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.9 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 85.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 60 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 435 micro
-
K vitamin: 24 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 95 mg
-
Retinol - A vitamin: 35 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 294 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 36 micro
Összesen
178
Kcal
- 20% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
D vitamin:
Fehérje
-
Összesen 190.9 g
Zsír
-
Összesen 62.9 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 368 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4496.7 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 252 mg
-
Kálcium 139 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 254 mg
-
Foszfor 2140 mg
-
Nátrium 1703 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.9 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 685.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 476 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 33 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 52 mg
-
D vitamin: 3480 micro
-
K vitamin: 195 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 65 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 127 micro
-
Kolin: 761 mg
-
Retinol - A vitamin: 280 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2351 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 291 micro
Összesen
1431
Kcal
- 20% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 7% Zsír
- 72% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
D vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17.5 g
Zsír
-
Összesen 5.8 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 34 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 412.5 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 13 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 23 mg
-
Foszfor 196 mg
-
Nátrium 156 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.6 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 62.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 44 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 319 micro
-
K vitamin: 18 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 12 micro
-
Kolin: 70 mg
-
Retinol - A vitamin: 26 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 216 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 27 micro
Összesen
131
Kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A lazachoz
- Vágjuk fel a snidlinget olyan apróra, amilyenre csak tudjuk.
- Gépi turmixszal keverjük össze a krémsajttal. Sózzuk, borsozzuk.
- Töltsük meg a lazacot és a sonkát külön, külön.
- Vágjuk fel kis hengerekre, és tálaljuk.
- Receptkönyvben: 116
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 13059
- Feltöltés dátuma: 2011. február 06.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- Speciális étrendek:
Receptkategóriák
-
- főkategória:
-
- kategória:

NS
17524 recept
Az alábbi falatkák egy High Tea délutánra készültek. Elkészítésük nagyon egyszerű, viszont rendkívül mutatósak.
Hozzászólások (6)
Te jo eg, ez milyen gyonyoru!! Imadom a lazacot (sajnos a kremsajtot is...)
Köszönöm Boribon. Nem csak gyönyörü, hanem isteni is. Pillanatok alatt elfogyott. :-)))
Mi az hogy "hihg tea délután" ??? Teázgattok valami csúcsteát és közben eszegettek??????????????????????????? ...amúgy a kaja jónak t?nik!
Z1, emelle jobban passzolna a te kecskesajtos fekete-erdei sonkad, ami itt van a sarokban:-))
Z1, én rendezvény szervezéssel foglalkozom. Egy tea délutánra az ügyfél édes és sós dolgokat is kiválaszt. Ebböl azonban, mivel nagy kedvence a családnak mindig többet csinálok. A férjemmel este borozgatás közben egy film alatt nasiztuk be. :-)))
Boribon, a kecskesajt kitünö sonkával kombinálva. Viszont én lazacba sose tennék. Két túlságosan domináns íz, vagy az egyik vagy a másik elveszne az ízkavalkádban. Szép napot! Gabriella
Huhh! Megnyugodtam. Ez a borozgatás azért egész másként hangzik:)) Én is szoktam lazacot tölteni, valahogy úgy mint a sonkát, de oda én is egy semleges íz? túróból és natúr campingsajtból készült krémet töltötk, amit esetleg kaporral ízesítek. Lazackaviárral díszítek. Z.
Kapor, lazac... kitünö..... összefolyt a nyál a számban... még ma nem ettem. :-)))