Nosalty Logó

Töltött krokett házilag

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Rendike
Töltött krokett házilag
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A panírozáshoz

A sütéshez

Összesen 1728 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A panírozáshoz

A sütéshez

Összesen 6909 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

A panírozáshoz

A sütéshez

Összesen 302 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.7 g

Zsír

  • Összesen
    118.7 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1040.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    144 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    335 mg
  • Nátrium
    414 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    139.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    181.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    44 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    116 micro
  • Kolin:
    111 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    155 micro
Összesen 1728 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    106.9 g

Zsír

  • Összesen
    475 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    202 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    162 g
  • Koleszterin
    360 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4161.9 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    203 mg
  • Kálcium
    577 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    349 mg
  • Foszfor
    1340 mg
  • Nátrium
    1655 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    557.6 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    34 mg

VÍZ

  • Összesen
    727.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    155 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    176 mg
  • C vitamin:
    150 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    53 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    463 micro
  • Kolin:
    443 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    619 micro
Összesen 6909 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    20.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    16 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    181.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    58 mg
  • Nátrium
    72 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 302 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A panírozáshoz

A sütéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A burgonyát egészben vagy megpucolva puhára főzzük.
  2. Még melegen áttörjük és hozzáadjuk a sót ízlés szerint, a lisztet és kézzel összegyúrjuk. A liszt csak kbmennyiség, mert többet is felvehet a tészta.
  3. Miután langyosra hűlt, gyúródeszkán tovább gyúrjuk, majd kinyújtjuk.
  4. Kb. fél cm vastagságú legyen, majd késsel négyzetekre osztjuk.
  5. A tölteléket közben elkészítjük. Bármilyen ízesítéssel lehet pikánssá tenni.
  6. Kiskanállal a tészták közepére helyezzük és összehajtjuk. Végeit gondosan összenyomkodjuk, nehogy kifolyjon valahol a krém.
  7. Ezután liszt, tojás és zsemlemorzsa segítségével bepanírozzuk. Fagyasztószekrénybe, vagy azonnali használatra is egyaránt alkalmas.
  8. Forró olajban kisütjük.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 35
  • Össznézettség: 20483
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 04.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Rendike 4 recept

Egyik élelmiszer üzletben vásároltunk hasonlót. Nagyon bevált, így azt gondoltam, én is el tudom ezt készíteni. Így is tettem, mind elfogyott.Én petrezselyemmel és fokhagymával kevertem a sajtot.

Hozzászólások

Gabys

Ez igennnnn!!!!:) Remek, köszönöm. Máris mentettem, üdv: Gabi

Rendike

Örülök!!Isteni és nagyon kapós.nem beszélve az árkülönbségr?l a boltihoz képest!!!! :-) Andi

Törölt felhasználó

Már régóta készítek krokettet,de a kezd?knek felhívnám a figyelmét arra,hogy a meleg krumpli borzasztó mennyiség? lisztet vesz fel,amely aztán nem igazán ízletes,éppen ezért langyos krumplihoz adjuk a lisztet. Így már kb. elég lehet a 20 dkg liszt.Természetesen forrón kell össze törni a burgonyát! Sok sikert hozzá! Köszönjük a receptet,krémsajtosat még nem készítettem!

Rendike

Kedves Erika! Köszönöm,tényleg így van. Én csak hozzávet?legesen írtam mennyiséget.Egyébként én is úgy szoktam készíteni,hogy forrón áttöröm, hozzáöntök egy kis adat lisztet és fakanállal összekeverem,meg sóval. Aztán hagyom h?lni. Hidegen érzi jobban mindenki kell-e még hozzáadni vagy nem a lisztb?l :-) A krémet mindenképp hidegen érdemes beletenni,mert folyni fog az egész,ha még meleg a krumplicska! Jó f?z?cskét! :-)

Törölt felhasználó

Szia Rendike! Köszönöm a reagálásodat! Neked is jó f?z?cskézést! :)

Rendike

Köszönöm Erika! :-)

Slymia

:))) Köszönjük!! :D

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

A panírozáshoz

A sütéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek