r
Nosalty Logó

Töltött kenyérkuglóf

NS
Töltött kenyérkuglóf
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1220
Kalória
61g
Fehérje
122.6g
Szénhidrát
53.4g
Zsír
239.2g
Víz
317.3g
Koleszterin
10.9g
Élelmi rost
16.9g
Cukor
  • 13% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1220 kcal
  • 13% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 4874 kcal
  • 13% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 240 kcal
  • 13% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61 g

Zsír

  • Összesen
    53.4 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    317 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4138.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    841 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    136 mg
  • Foszfor
    730 mg
  • Nátrium
    2310 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    122.6 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

Víz

  • Összesen
    239.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    365 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    65 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    266 micro
  • Kolin:
    241 mg
  • Retinol - A vitamin:
    332 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    361 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    507 micro
Összesen 1220 kcal
  • 13% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    244.1 g

Zsír

  • Összesen
    213.5 g
  • Telített zsírsav
    89 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    1269 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    16553.9 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    406 mg
  • Kálcium
    3366 mg
  • Vas
    42 mg
  • Magnézium
    544 mg
  • Foszfor
    2921 mg
  • Nátrium
    9241 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    490.5 g
  • Cukor
    68 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

Víz

  • Összesen
    956.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1458 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    261 micro
  • K vitamin:
    81 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1063 micro
  • Kolin:
    964 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1326 micro
  • α-karotin
    303 micro
  • β-karotin
    1444 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    2026 micro
Összesen 4874 kcal
  • 13% Fehérje
  • 26% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    63 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    817.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    166 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    456 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    24.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    47.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    52 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    381 micro
  • Lut-zea
    100 micro
Összesen 240 kcal

Elkészítés

  1. A tojásokat megfőzzük, a paradicsomokról lehúzzuk a héját és kimagozzuk őket. A kolbászt karikára vágjuk, a sajtot lereszeljük.
  2. Miután keményre főttek a tojások felkarikázzuk őket, a paradicsomot pedig csíkokra szeljük.
  3. A nyers kenyér tésztát kinyújtjuk kb 80 cm hosszúra, és 20-25 cm szélesre.
  4. Rászórjuk a sajtot, majd sorba a tojásokat, a kolbászt, és a paradicsomot. Megszórjuk bazsalikommal.
  5. A tészta két oldalát feltekerjük, majd kuglófot formálunk, és egy tepsibe fektetjük. Addig sütjük, míg szép barna nem lesz.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 40 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses

Sűrűn szoktunk nyers kenyértésztát venni, és most valami újat gondoltunk belőle készíteni a Férjemmel. Amúgy szinte mindegy, mit tölt bele az ember, mindig ami van otthon. :) Jó étvágyat!

További receptek

Focaccia-muffin

Ha imádjátok a focacciát, akkor egyszerűen ki kell próbálnotok muffinformában is! Az önmagában is aromás, ropogós és könnyed tésztát mi most még kevés paradicsommal, olajbogyóval ...

Rosanics Petra

Mázas fánkfocaccia

Ennek az úgynevezett fánkfocacciának olyan íze van, mint a lekváros fánknak, de sokkal kevesebb erőfeszítéssel jár! A kenyérsütés őszintén szólva a biográfiám központi részévé ...

Gerzsenyi Flóra

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...