Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Töltött bagett

Töltött bagett
Töltött bagett
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha vendégek jönnek, kell valami, amiből szívesen falatoznak, de nem kell leültetni őket, és mégsem a szokásos nasi.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Lehet hozzá csinálni mártogatósnak valami tejfölös fokhagymásat, vagy bármit, de önmagában is jó.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tálban keverjük össze a hozzávalókat. A hagymát elhagyhatjuk vagy beletehetjük pirítva, mint a bacont.
  2. A bagett közepét egy kés segítségével vegyük ki, de ne túl mélyen.
  3. A tölteléket kanalazzuk bele. Ha maradt sajt, szórjuk a tetejére, és sütőpapíros tepsin tegyük az előmelegített sütőbe közepes hőfokon, 25 percre.
  4. Szeletelve tálaljuk.
  • sütési hőfok: 160°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 865
elküldve: 1
receptkönyvben: 24
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Anetth

Mióta szakács: 2012.11.09.
26 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
mikor: uzsonna, vacsora
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

vendégváró falatkák, baconös-hagymás bagett

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

603
tojás 3 db
főzőtejszín 50 ml
sajt 10 dkg
bacon 10 dkg
lila hagyma 1 kis db
bagett 0.5 kg