Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tojásrántotta kolbásszal és hagymával

Tojásrántotta kolbásszal és hagymával
Tojásrántotta kolbásszal és hagymával
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Legjobb teflonos serpenyőben sütni, akkor sokkal nehezebben ég (ragad) oda, és kevesebb olaj kell hozzá. Amikor az olajat öntjük, érdemes számolni a kolbász zsírjával, hogy ne legyen túl zsíros a végén.

 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felszeljük apróra a hagymát, és szeletekre vágjuk a kolbászt.
  2. A tojásokat egy tálba beleütjük, megsózzuk, megborsozzuk és hozzáadjuk az ételízesítőt.
  3. Villával vagy kézi habverővel pár percig verjük, amíg jól összekeveredik a fehérje és a sárgája.
  4. Egy serpenyőbe olajat öntünk, és üvegesre pirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a kolbászt.
  5. Ha kicsit megsült, akkor beleöntjük a tojásokat, és folyamatosan keverve készre sütjük.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 4 333
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nadika

Mióta szakács: 2013.01.15.
13 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: reggeli, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék tojásból
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

hagymás-kolbászos tojásrántotta, kolbászos-hagymás rántotta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

485
tojás 6 db
kolbász 10 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek