Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tojásos-borsós bulgur

Tojásos-borsós bulgur
Tojásos-borsós bulgur
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon egyszerű és gyors húsmentes recept, akár önálló főételként is fogyaszthatjuk. 

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először a bulgurt és a zöldborsót megfőzzük. A 60 g bulgurt én 120 ml vízben tettem fel főni, ezt a mennyiségű vizet magába szívja.
  2. Egy serpenyőbe beletesszük az 1 ek napraforgó olajat, felforrósítjuk.
  3. A forró olajhoz hozzáöntjük a bulgurt és a leszűrt, főtt zöldborsót, majd összepirítjuk.
  4. Amikor már serceg, a borsós bulgurt a serpenyő szélére egyengetjük, és a sóval összekevert tojást a serpenyő közepére öntjük. Amikor már megsült, összekeverjük a bulgurral és a borsóval.
  5. Ha már kellőképpen megpirult, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 743
elküldve: 0
receptkönyvben: 120
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Nadin

Mióta szakács: 2019.01.23.
1 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges bulgur

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

394
bulgur 60 g
zöldborsó 60 g
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
víz 120 ml