Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes krumplileves

Tejszínes krumplileves
Tejszínes krumplileves
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon egyszerű, kevés hozzávalóból.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Apró kockákra vágjuk a meghámozott krumplit, majd megmossuk. Feltesszük főzni kb. 1 liter vízben.
  2. Vékony szeletekre karikázzuk a fehérrépát és a sárgarépát, és ezeket is a vízbe tesszük.
  3. A megmosott, friss petrezselymet daraboljuk, és hozzáadjuk a leveshez.
  4. Beledobjuk a levesalapokat.
  5. Amikor már megpuhultak a zöldségek, felöntjük a főzőtejszínnel. Várunk, amíg egyet forr és kész.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 12 870
elküldve: 3
receptkönyvben: 76
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Linajany

Mióta szakács: 2011.08.06.
30 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

burgonyaleves, krumplileves tejszínesen, krumplileves

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Alizci
Alizci / Alizci Sun, 2015-06-14 07:01

Kétszer főztem, most rotyog a harmadik adag 1 hónapon belül. Pompás, egyszerű recept, köszönöm szépen! :)

dida
Ildi / dida Mon, 2012-07-23 18:12

Az ötlet nagyon jó, tetszik, ki is fogom próbálni! :)
De levesalap nélkül!!!
Könyörgöm, felejtsétek már el, annyi fűszer van a világon, amit az ember kedvére variálhat! :)

344
burgonya 2 db
sárgarépa 2 db
fehérrépa 2 db
főzőtejszín 250 ml
petrezselyem 0.5 csokor
víz 1 l
leveskocka 2 db