Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes hagymakrémleves Katharosztól

Tejszínes hagymakrémleves Katharosztól
Tejszínes hagymakrémleves Katharosztól
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy nagyon régi receptem, a krémlevesek között ez volt az első anno.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsiradékon kevés sóval megszórva megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymákat, majd egy kevés húslevest hozzáadva turmixoljuk.
  2. Ezután visszatesszük a fazékba, kukoricaliszttel megszórjuk, csomómentesre keverjük, majd fokozatosan hozzákeverjük a húslevest és a tejszínt, fűszerezzük, só, bors.
  3. Amikor egyet forr, akkor már készen is van.
  4. Tálalás reszelt sajttal szórt pirítóssal, nagyon finom leves, érdemes elkészíteni.
  • elkészítettem: 50 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 7 900
elküldve: 4
receptkönyvben: 85
elkészítve: 4/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
457 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fokhagymás hagymakrémleves, krémleves vöröshagymából, hagymakrémleves tejszínesen

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

215
vöröshagyma 6 közepes fej
fokhagyma 4 gerezd
fehér bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
vaj 2 ek
kukoricaliszt 1.5 evőkanál
főzőtejszín 2 dl
alaplé 1.5 l