r
Nosalty Logó

Tejfölös sült zöldbab

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Helga1
Tejfölös sült zöldbab
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 423 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1693 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 116 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    36.4 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    484.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    178 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.2 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    267.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    271 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    97 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    190 micro
  • α-karotin
    152 micro
  • β-karotin
    875 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1412 micro
Összesen 423 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    29.6 g

Zsír

  • Összesen
    145.6 g
  • Telített zsírsav
    74 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    359 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1936.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    711 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    262 mg
  • Foszfor
    672 mg
  • Nátrium
    253 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    84.8 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1070.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1086 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    111 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    388 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    324 micro
  • Kolin:
    213 mg
  • Retinol - A vitamin:
    761 micro
  • α-karotin
    607 micro
  • β-karotin
    3502 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5646 micro
Összesen 1693 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    2 g

Zsír

  • Összesen
    10 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    132.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    46 mg
  • Nátrium
    17 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    74 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    22 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    42 micro
  • β-karotin
    240 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    387 micro
Összesen 116 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldbabot gőz felett megpároljuk.
  2. A tepsit vajjal kikenjük, és megszórjuk zsemlemorzsával.
  3. Beletesszük a zöldbabot, a tetejére szintén morzsát szórunk.
  4. A margarint megolvasztjuk, összekeverjük a tejföllel, sózzuk.
  5. Ráöntjük a zöldbabra (tehetünk rá szeletelt szalonnát), és megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 67
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4339
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 20.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Kedvenc köretünk egyike.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek