Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tarjás-tejszínes csőben sült brokkoli

Tarjás-tejszínes csőben sült brokkoli
Tarjás-tejszínes csőben sült brokkoli
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A brokkolit azelőtt meg nem ettem volna. Egyszer aztán bátorkodtam kipróbálni a csőben sütött változatot. Persze nem volnék én, ha nem bolondítanám meg valamivel...

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A brokkolit rózsáira szedjük, előfőzzük sós vízben.
  2. A tarját kockára vagdossuk, megpirítjuk.
  3. A brokkolit egy tűzálló tálba rakjuk, megszórjuk a tarjával, reszelt sajttal.
  4. Nyakon öntjük a tejszínnel, és mehet be a sütőbe pirulásig.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 774
elküldve: 1
receptkönyvben: 165
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Szitka

Mióta szakács: 2010.11.12.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

brokkoli gratin, gratinírozott zöldség

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

373
brokkoli 1 közepes db
füstölt-főtt tarja 20 dkg
trappista sajt 20 dkg
főzőtejszín 250 ml
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint