r
Nosalty Logó

Svájci fondue

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Nosalty
Svájci fondue
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 22% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 441 Kcal
  • 22% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 1762 Kcal
  • 22% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 25% Zsír
Összesen 318 Kcal
  • 22% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.1 g

Zsír

  • Összesen
    33.3 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    134 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2096.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    870 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    502 mg
  • Nátrium
    670 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    338 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    335 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 441 Kcal
  • 22% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.3 g

Zsír

  • Összesen
    133.1 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    534 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8386.9 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    66 mg
  • Kálcium
    3480 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    137 mg
  • Foszfor
    2010 mg
  • Nátrium
    2678 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    274.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1352 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    99 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1341 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    137 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 1762 Kcal
  • 22% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 52% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21 g

Zsír

  • Összesen
    24.1 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1516.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    629 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    363 mg
  • Nátrium
    484 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    244 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    242 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 318 Kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sajtokat lereszeljük. A bort egy lábasba öntjük, hozzáreszeljük a fokhagymát. Ha kicsit gyöngyözik, hozzáadjuk a sajtokat.
  2. Kis lángon, folyamatosan kevergetve összeolvasztjuk.
  3. Pár percig bugyogtatjuk, majd a fondue készülékbe áttöltve azonnal tálaljuk.
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 81
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 42278
  • Feltöltés dátuma: 2017. február 08.

Ajánló

Pirított kenyérkocka az alap klasszikus, de a sült fokhagymától kezdve a sonkadarabokon át bármit mártogathatunk bele.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Svájc nemzeti büszkesége - figyelem, a tökéletes végeredmény érdekében a megadott sajtfajtákat használjuk!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek