Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Svájci fondue

Svájci fondue
Svájci fondue
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Svájc nemzeti büszkesége - figyelem, a tökéletes végeredmény érdekében a megadott sajtfajtákat használjuk!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Pirított kenyérkocka az alap klasszikus, de a sült fokhagymától kezdve a sonkadarabokon át bármit mártogathatunk bele.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sajtokat lereszeljük. A bort egy lábasba öntjük, hozzáreszeljük a fokhagymát. Ha kicsit gyöngyözik, hozzáadjuk a sajtokat.
  2. Kis lángon, folyamatosan kevergetve összeolvasztjuk.
  3. Pár percig bugyogtatjuk, majd a fondue készülékbe áttöltve azonnal tálaljuk.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 29
össznézettség: 25 836
elküldve: 0
receptkönyvben: 46
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
959 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
szezon: tél
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: svájci
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: Valentin-nap

egyéb elnevezések

sajtfondue, klasszikus fondue

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

441
gruyére sajt 15 dkg
sajt 15 dkg
sajt 15 dkg
fokhagyma 1 gerezd
fehérbor 1 dl