A zöldségseben megláttam ezeket az apró, diótól is kisebb krumplikat. Először az jutott eszembe, hogy ez biztosan vicc, mit lehet kezdeni ezzel? Végül vettem 1 kg-ot, és így készítettem el. Kevésnek bizonyult...
A zöldségseben megláttam ezeket az apró, diótól is kisebb krumplikat. Először az jutott eszembe, hogy ez biztosan vicc, mit lehet kezdeni ezzel? Végül vettem 1 kg-ot, és így készítettem el. Kevésnek bizonyult...
Köretként bármihez finom. Ez alkalommal grillcsirke mellé készült.
*hirdetés/ajánlat
Hozzászólások (10)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Köszi köszi nagyon kedvesek vagytok.Üdv:bogi
A rozmaringos tepsis burgonya az egyik legállatabb dolog a világon!!!!
Én úgy szoktam (télen) hogy sós vízben, héjastul megfőzöm a (kisebb :) ) krumplikat - engem is szoktak hülyének nézni, majd megpucolom, tepsibe rakom (ha kell, keresztben félbevágom) megspriccolom olívaolajjal (Auchanban potom pénzért vettem olívaolaj spray-t és után is tölthető!) és rámorzsolok FRISS bazsalikomot. Csakis frisset, a szárított felejtős. A fűszernövényeim télen is egész jól elvannak a konyhaablakban. Ajánlom, Bogi, hogy próbáld ki.
Bocs rozmaring
Mi nem csak újburgonyával szoktuk késziteni ,összeszedjük nagyon apró krumplikat is.Mindenki bolondnak néz hogy minek.Jól megmosom egyenként,nem kis meló.A tepsibe még szórok friss apróra szelt romaringot és úgy sütöm.
Én is azt gondoltam hogy ez az apró krumpli semmire sem jó.De mégis.Nagyon jól hangzik rozmaringgal is.Köszönöm.Üdv:Bogi
Kedves Bogi! Így elkészítve is finom: http://www.nosalty.hu/rozmaringos_tepsis_sultkrumpli_recept_4008 csak hogy propagáljam magunkat...na, majd kapok érte...:-D Pusz: Mrs Smith
Kedves Mrs. Smith,nem is vettem észre a Te hsz-edet, aztán én meg itt reklámozom magam :)))) az "én-féle" rozmaringos burgonyával. Ajánlom, egyszer próbáljátok ki úgy, hogy előtte megfőzitek a krumplit, így kicsit (nem sokkal) rövidebb idő alatt kész van, mert a sütőben már csak kb. 10-15 perc kell neki.
Szia Bogi!
Persze, ez az: http://www.nosalty.hu/karamellel_sult_krumpli_recept_12474
Remélem ízleni fog :)
puszi:
Nóra
Szia Bogi!
Szerintem ez parázskrumpli! Ilyenkor tele van vele a piac, pár hétig ezen szoktam élni. Sajnos itt Németországban még nem találkoztam vele :( Na majd jövőre pótolom. Én sima serpenyőben szoktam sütni, enged magából annyi vizet, hogy semmi nem kell alá. és ha valami különlegeset akarsz belőle kihozni, akkor próbáld ki karamellel - van egy karamelles krumpli receptem, na azt ezzel szoktam csinálni. Valami isteni! :)
puszil:
Nóra
Nagyon jó ötlet!Köszönöm Nóra.Megtalálom itt ezt a receptet?Puszillak.Bogi