Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sütőben sült csípős csirke

Sütőben sült csípős csirke
Sütőben sült csípős csirke
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valami újdonságra vágytam, fellapoztam otthon a Meglepetés naptárat, és ott találtam ezt a receptet. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott, megtisztított csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, és egy nagyobb tűzálló tál aljára tesszük. A kolbászt 5-6 cm-es darabokra vágjuk, a hagymákat negyedeljük, és mindet a csirkecombok köré helyezzük.
  2. Ráöntjük a paradicsomszószt. (Fűszerezni nem szükséges, mert a kolbásztól gazdag ízű lesz a mártás.) Alufóliával lefedjük, és 220 fokon 50 percig, majd fólia nélkül 10 percig sütjük, amíg egy kicsit megpirul a teteje.
  3. Az eredeti receptben sült krumplit ajánlanak hozzá, de én rizst készítettem mellé.
  • sütési hőfok: 220°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 919
elküldve: 7
receptkönyvben: 221
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: 1

szakács

Marcsusa

Mióta szakács: 2010.11.02.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

paradicsomos-kolbászos csirkecomb, csirkecomb paradicsomlével és kolbásszal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

673
csirke alsócomb 8 db
vöröshagyma 3 közepes db
paradicsomlé 10 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kolbász 30 dkg