A paradicsomot megmossuk, majd negyedelve tepsibe rendezzük.
A háromféle hagymát daraboljuk, rászórjuk a paradicsomra.
Pár csepp olívaolajjal meglocsoljuk.
Sózzuk, borsozzuk és meghintjük az apróra vágott bazsalikommal.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30 percig sütjük, addig amíg a paradicsomok össze nem esnek.
Tálba tesszük, turmixban vagy botmixerrel pürésítjük.
Átöntjük egy edénybe, és felöntjük a zöldséglével (maradék leves kiváló erre a célra).
Ha szükséges, itt lehet utána ízesíteni.
10 percig forraljuk lassú tűzön.
Reszelt sajttal tálaljuk. Csírák, hajtások, zöldek is kiválóan illenek hozzá.
*hirdetés/ajánlat
elkészítés
A paradicsomot megmossuk, majd negyedelve tepsibe rendezzük.
A háromféle hagymát daraboljuk, rászórjuk a paradicsomra.
Pár csepp olívaolajjal meglocsoljuk.
Sózzuk, borsozzuk és meghintjük az apróra vágott bazsalikommal.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 30 percig sütjük, addig amíg a paradicsomok össze nem esnek.
Tálba tesszük, turmixban vagy botmixerrel pürésítjük.
Átöntjük egy edénybe, és felöntjük a zöldséglével (maradék leves kiváló erre a célra).
Ha szükséges, itt lehet utána ízesíteni.
10 percig forraljuk lassú tűzön.
Reszelt sajttal tálaljuk. Csírák, hajtások, zöldek is kiválóan illenek hozzá.
Hozzászólások
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!