Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült kolbász a búcsúból

Sült kolbász a búcsúból
Sült kolbász a búcsúból
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A környékünkön nyáron egyik búcsú a másikat éri. Ez az egyik elmaradhatatlan étel, ami óriási népszerűségnek örvend. Otthon elkészítve egynek az árából öt adagot tudunk készíteni. Persze a búcsúban sem marad az árusokon, mert ottani hangulat talán megéri a csillagászati összeget.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

1-2 szem paradicsom nem hiszem, hogy elrontaná a paprikával meg a hagymával egyszerre sütve. Tálalhatjuk hotdog kiflivel, de friss puha, ropogós héjú kenyérrel is fenséges.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagy serpenyőbe rakjuk a kolbászokat. Kevés vizet aláöntve közepes lángon lefedve 5-5 percig/oldal előfőzzük.
  2. Ráöntjük az olajat, és szinten lefedve, megpirítjuk kb. 5-5 perc/oldal. Kiszedjük egy tányérra, félrerakjuk.
  3. A paprikákat meg a hagymát 2x2 cm-es kockára vágjuk, és a serpenyőbe rakva, roppanósra sütjük (6-7 perc), kicsit megsózva.
  4. Visszarakjuk a kolbászokat, és kicsit összemelegítjük a zöldségekkel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 655
elküldve: 1
receptkönyvben: 21
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
710 recept

receptjellemzők

fogyókúra: 90 napos diéta - fehérjenap
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paprikával-hagymával sütött kolbász, sült kolbász hagymával meg paprikával, zöldséges kolbász sütve

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

witch
witch / witch Mon, 2012-07-16 13:53

Hahaha! Ja, a bucsuban biztos nem azt hasznaljak!
Azt en hasznalom itthon. Ok csak radobjak a vas lapra
es vegeztunk, maximum kukorica olaj, mert itt az a
legolcsobb.

csato
csato Thu, 2012-07-12 21:38

Szia!
Jó tényleg ne haragudj.........Tudom én van akinek a tük.tojás elkészítése is gond.
Ma valamiért valakihez be kellett ugranom és lecsót főzött.Hát ne tudd meg nála az mit takar.Azt hittem nem jól látok.paprika leves..........üdv Csató

witch
witch / witch Fri, 2012-07-13 00:49

Aaaa, dehogyis haragszom. A NoSalty-ban ezt is szeretem, hogy emberek
vagyunk es szobol ertunk. Szoval, ha valami velemenyunk van, altalaban
nem harapja le senki az orrunkat ha annak hangot adunk. Persze mindenki
elfogult a sajat receptjevel kapcsolatban, de ez is ertheto. (vagy csak en?)
udv:witch

witch
witch / witch Wed, 2012-07-11 22:16

Ilyen alapszintu recepteknel a kezdokre gondolok, ha
esetleg hirtelen nincs mas lehetoseg, itt a NoSalty-n
mindenki megtalalja amire szuksege van. :)
Vegul is ahogy ossze van sutve a kolbasz a zoldsegekkel
en azert vagyok oda, jo izt adnak egymasnak.
Kolbasz keszites teren a parom a szakerto. Szerinte csak
fokhagyma, pirospaprika, so meg bors kell bele es kesz.
udv:witch

csato
csato Wed, 2012-07-11 17:58

jajjjjjjjjjjjj se nem köszöntem,se semmi!Ez a meglepetéstől volt.Szóval üdv csató

csato
csato Wed, 2012-07-11 17:57

Azt hittem látok egy tuti kolbász receptet.Na mindegy!De sztem ember nincs aki nem tud megsütni egy kolbászt.Bocs csípem egy csomó recepted,de ez meglepett.Kissé.........

847
olívaolaj 2 ek
sütnivaló kolbász 1 kg
piros kaliforniai paprika 1 db
zöld kaliforniai paprika 1 db
vöröshagyma 1 nagy db