r
Nosalty Logó

Sült karaj Gonoszka konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Gonoszka1
Sült karaj Gonoszka konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
210 °C
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 256 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1536 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 133 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.4 g

Zsír

  • Összesen
    12.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    605.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    335 mg
  • Nátrium
    164 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    146.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 256 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    194.4 g

Zsír

  • Összesen
    76.7 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    59 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    576 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3633.1 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    256 mg
  • Kálcium
    115 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    244 mg
  • Foszfor
    2010 mg
  • Nátrium
    984 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    877.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    21 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    189 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    50 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    529 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 1536 kcal
  • 17% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.8 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    313.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    173 mg
  • Nátrium
    85 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 133 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megtisztítjuk, megmossuk.
  2. A mustárt egy tálkába tesszük. Belereszeljük a megtisztított fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majoránnával. Összekeverjük.
  3. A húst körben bedörzsöljük a mustárral.
  4. Tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk alá, és lefedjük alufóliával. Így sütjük kb. 1 órát 210 fokon.
  5. Ezután levesszük róla a fóliát, és időnként megforgatva pirosra sütjük (ez még kb. 20 perc).
  6. Pár percet lefedve pihentetjük, majd szeletelve, melegen tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 210 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30x20
  • Sütés ideje: 85 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 135
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 9742
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sült karaj Gonoszka konyhájából
Gonoszka1 428 recept

A krumpligombóchoz és a gombaszószhoz készítettem. Az általam felhasznált hozzávalókkal az elpárolgást is beleszámítva 100 grammban 245 kalória van.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek