Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos-kukoricás rizottó

Spenótos-kukoricás rizottó
Spenótos-kukoricás rizottó
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű és gyors ebéd.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát felkockázzuk, lepirítjuk. Hozzáadjuk az előzőleg kockára vágott húst, kicsit pirítjuk, hozzáadjuk a leveskockákat, a borsot és a fokhagymát. Felöntjük egy kis vízzel, és félig megfőzzük.
  2. Hozzáadjuk a rizst és a fagyasztott spenótot. Felöntjük vízzel, és készre főzzük.
  3. Mielőtt elkészül, hozzáadjuk a kukoricát.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 084
elküldve: 2
receptkönyvben: 90
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

töjpilla

Mióta szakács: 2012.03.23.
29 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

spenótot rizottó, kukoricás rizottó, rizottó

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

858
sertéshús 25 dkg
rizs 25 dkg
spenót 150 g
csemegekukorica 170 g
leveskocka 2 db
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
vöröshagyma 1 kis fej
napraforgó olaj 2 ek