Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spárgakrémleves 6. - füstölt lazaccal

Spárgakrémleves 6. - füstölt lazaccal
Spárgakrémleves 6. - füstölt lazaccal
50 perc / előkészület: 30 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem sok maradt a levesből, mire észbe kaptunk, kicsi fiam 3 tányérral eltüntetett belőle, és azt kérte, hogy a maradékot rakjuk el neki a hűtőbe.


hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spárgákat megpucoljuk, a fás végeiket levágjuk. 3-4 cm-es darabokra felvágjuk.
  2. Egy serpenyőben  a spárgát vajon megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk. A zöldségalaplével felöntjük. Puhára főzzük.
  3. Botmixerrel pépesítjük.
  4. A krémsajtot elkeverjük a főzőtejszínnel, és a forrásban lévő leveshez keverjük.
  5. Apróra felkockázott füstölt lazaccal tálaljuk.

  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 907
elküldve: 2
receptkönyvben: 137
elkészítve: 6/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szezon: tavasz
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

spárgakrémleves krémsajttal, zöldspárgakrémleves füstölt lazaccal, krémsajtos-tejszínes spárgakrémleves

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

226
zöldspárga 50 dkg
krémsajt 10 dkg
főzőtejszín 2 dl
füstölt lazac 10 dkg
fehér bors 0 ízlés szerint
zöldség alaplé 1.5 l
vaj 1 ek