Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgadinnyés-almás lekvár

Sárgadinnyés-almás lekvár
Sárgadinnyés-almás lekvár
120 perc / előkészület: 30 perc főzés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nálunk a családban az anyukám a nagy lekvárfőző-kísérletező. Ezt is ő találta ki :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A dinnye belsejét egy tálba kikaparjuk.
  2. Az almát meghámozzuk, kis kockára feldaraboljuk.
  3. Botmixerrel külön-külön összepréseljük.
  4. Feltesszük egybe főzni, hozzáadjuk a citromlevet.
  5. Fél óráig főzzük, majd hozzáadjuk a befőzőcukrot, és addig főzzük, amíg nem kezd bőrösödni a teteje.
  6. Tisztára mosott üvegekbe merítjük, és lefedjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 575
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1089 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: lekvárok-dzsemek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: desszert

egyéb elnevezések

dinnyés almalekvár, sárgadinnyés almalekvár, almalekvár dinnyével

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

646
sárgadinnye 1 kg
alma 1 kg
citromlé 1 citromból nyert
befőzőcukor 0.5 kg