Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos-tejfölös csirkemell jénaiban (2.)

Sajtos-tejfölös csirkemell jénaiban (2.)
Sajtos-tejfölös csirkemell jénaiban (2.)
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem akartam sima rántott húst, ezért összekevertem azokat, amik itthon voltak. :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Köretként mi rizzsel fogyasztottuk, de burgonyával is finom lehet.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vékony szeletekre vágjuk a húst, majd sózzuk, borsozzuk. Kb. 1-2 órát állni hagyjuk.
  2. A szeleteket vajban addig sütjük, míg fehér nem lesz.
  3. Összekeverjük a tejfölt a sajt 2/3-ával. Ezt is lehet sózni.
  4. Jénaiba vagy tűzálló tálba rétegezzük. Először a hús, majd rá a szósz. A tetején szósz legyen, és azt is megszórjuk a maradék sajtal.
  5. Ameddig nem pirul meg a tetején a sajt, sütőbe tesszük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 46 262
elküldve: 5
receptkönyvben: 401
elkészítve: 12/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Lina

Mióta szakács: 2010.11.14.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejfölös csirkemell jénaiban sütve, sajtos csirkemell tejföltakaró alatt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

281
csirkemell filé 0.75 dkg
tejföl 2 dl
sajt 15 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vaj 2 ek