Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos rúd ahogy nyultanti készíti

Sajtos rúd ahogy nyultanti készíti
Sajtos rúd ahogy nyultanti készíti
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyszerű "váratlanvendég" recept. Rém egyszerű, pillanatok alatt kész van, és elég látványos. Na és az sem utolsó szempont, hogy nagyon finom. Egy dologra kell odafigyelni: mindig legyen leveles tészta a mélyhűtőben, a többivel valószínűleg nem lesz gond!

kb. 250 kJ (60 kcal)/darab

kb. 36 darab lesz belőle

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mirelit tésztát szobahőmérsékleten felengedjük.
  2. A sajtot lereszeljük, majd 3 tésztalapon elosztjuk. A többi 3 tésztalapot ráfektetjük, és lisztezett deszkán 15x24 cm-esre kinyújtjuk.
  3. A 4 ek vízzel elkevert tojássárgával a tésztalapokat mindkét oldalon megkenjük.
  4. Kb. 2 cm-es csíkokra vágjuk, és megcsavarjuk. A rudakat sóval megszórjuk, majd a felét a szezámmaggal, felét a köménymaggal meghintjük.
  5. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • költség: 300 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 10 885
elküldve: 1
receptkönyvben: 86
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

nyultanti

Mióta szakács: 2011.04.23.
100 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 4 főre
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

szezámmagos rúd, sós rudacska, köménymagos csavart rúd

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

344
leveles tészta 1 csomag
sajt 5 dkg
tojássárgája 1 db
2 ek
szezámmag 2 ek
köménymag 1 ek
finomliszt 1 csapott ek