Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos-kolbászos rántott hús tepsiben

Sajtos-kolbászos rántott hús tepsiben
Sajtos-kolbászos rántott hús tepsiben
80 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vendégek jöttek hozzánk, és arra az alkalomra készítettem el.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit héjában megfőzzük, amikor kihűlt, karikára vágjuk, és a kiolajozott tepsibe rakjuk.
  2. Megsózzuk, a kolbászt rákarikázzuk, és rányomjuk a tömlős sajtot.
  3. A hússzeleteket a szokásos módon bepanírozzuk, kisütjük, a tepsibe halmozottakra fektetjük, megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőbe a sajt pirulásáig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 578
elküldve: 7
receptkönyvben: 143
elkészítve: 2/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1106 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tepsis rántott hús, rántott karaja kolbászos krumplival, krumplis húsos egytál

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Sun, 2014-07-27 09:23

Egy ideje elszerettem volna készíteni ezt az ételt, de mire oda érkeztem elfogyott a t. sajt. Sebaj, a végén szeletelttel beborítva és fél percet ráolvasztva is nagyon finom lett. Fogják még kérni itthon! Köszönjük a receptet!

1442
sertés rövidkaraj 60 dkg
kolbász 15 dkg
burgonya 80 dkg
tömlős krémsajt 20 dkg
0 ízlés szerint
finomliszt 10 dkg
zsemlemorzsa 15 dkg
tojás 3 db
napraforgó olaj 2 dl
sajt 15 dkg
napraforgó olaj 1 ek