r
Nosalty Logó

Sajtos brokkoli ahogy Nasi készíti

Nasi89
Sajtos brokkoli ahogy Nasi készíti
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

394
Kalória
20g
Fehérje
24.1g
Szénhidrát
23.2g
Zsír
154.1g
Víz
46.1g
Koleszterin
4.2g
Élelmi rost
10.8g
Cukor
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 394 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 788 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 77 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20 g

Zsír

  • Összesen
    23.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1197 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    545 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    244 mg
  • Nátrium
    351 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    24.1 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    154.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    165 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    136 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    156 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    105 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    117 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    561 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2141 micro
Összesen 394 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40 g

Zsír

  • Összesen
    46.4 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2394 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    1089 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    488 mg
  • Nátrium
    701 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    48.1 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

Víz

  • Összesen
    308.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    331 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    272 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    313 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    210 micro
  • Kolin:
    70 mg
  • Retinol - A vitamin:
    235 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    1123 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4282 micro
Összesen 788 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    4.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    9 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    238 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    108 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    30.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    112 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    426 micro
Összesen 77 kcal

Elkészítés

  1. Megpároljuk a brokkolit.
  2. Egy üvegtálban összekeverjük a napraforgó olajat, a tejet és egy kevés lisztet úgy, hogy picit híg legyen.
  3. Amikor elkészült, a brokkolit beletesszük az üvegtálba, leöntjük a tejes keverékkel, majd sajtot reszelünk rá. 10-15 percre betesszük a sütőbe.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 15 p
  • Sütés hőfoka: 200 °C

Az angol receptkönyvemben találtam!

További receptek

Brassói szűzpecsenye

A brassói aprópecsenye egy fantasztikus magyaros fogás, amiből vétek lenne kispórolni az étel lelkét, a fokhagymát. Szaftosabban vagy kissé szárazon is egyformán nagy kedvencünk.

Simon Gábor

Rizses lecsó

A lecsó vitathatatlanul a nyár egyik legegyszerűbb és legízletesebb egytálétele. Ebben a verzióban a rizs a lecsó szaftjában fő meg, így minden falat átveszi a paradicsom és paprika ...

Fekete Melinda

Tepsis lecsó egyszerűen

Aki az amúgy sem bonyolult lecsó elkészítéséből kivenné az összes maradék macerát (a kevergetést, fedő alatt párolást és egyebeket), nagy szerencséjére az alábbi receptben ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek