r
Nosalty Logó

Sacher-torta Jenő Cheftől

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jenő Chef
Sacher-torta Jenő Cheftől
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Tésztához

Csokoládémáz

Összesen 436 kcal
  • 4% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Tésztához

Csokoládémáz

Összesen 5230 kcal
  • 4% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Tésztához

Csokoládémáz

Összesen 337 kcal
  • 4% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    17.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    119 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    239.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    97 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.2 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    112 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    110 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 436 kcal
  • 4% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.8 g

Zsír

  • Összesen
    209 g
  • Telített zsírsav
    120 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    66 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1429 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2876.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    150 mg
  • Kálcium
    480 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    400 mg
  • Foszfor
    1164 mg
  • Nátrium
    644 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    782.7 g
  • Cukor
    572 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    483.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1348 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    241 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    243 micro
  • Kolin:
    921 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1316 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    363 micro
  • β-crypt
    35 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1180 micro
Összesen 5230 kcal
  • 4% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    13.5 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    185.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    42 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.5 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    87 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    85 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    76 micro
Összesen 337 kcal

Hozzávalók

Tésztához

Csokoládémáz

Elkészítés

Tésztához

  1. A vajat a porcukorral habosra keverjük.
  2. A tojássárgáját egyesével lassan hozzákeverjük, majd az étcsokit is.
  3. A tojásfehérjét a kristálycukorral habosra verjük, majd a csokis masszához adjuk.
  4. A lisztet hozzákeverjük egyenletesen.
  5. Sütőpapírral kibélelt formába öntjük, majd be a sütőbe.
  6. Ha kihűlt, akkor kettévágjuk. Az alsó felét megkenjük vastagon lekvárral, majd rá a másik felét, és azt is megkenjük lekvárral.

Csokoládémáz

  1. Gőz fölött a tejszínt, mézet, étcsokit egyneműsítjük krémesre.
  2. A tetejét bevonjuk étcsoki mázzal, és kész!
  3. Tegyük be a hűtőbe 1-2 órára, hogy meghúzzon a csoki rajta.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 310
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 73378
  • Feltöltés dátuma: 2015. május 24.

Ajánló

Tejszínhabbal vagy vaníliafagyival a legjobb tálalni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sacher-torta Jenő Cheftől
Jenő Chef 8 recept

Mivel kint dolgozom Ausztriába, így kötelességem volt megtanulni "A Sacher-tortát". Annyi biztos, hogy ha elkészíted, mindig ezt akarod enni, ezt garantálom!

Hozzávalók

Tésztához

Csokoládémáz

Címlapról ajánljuk

További cikkek