Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rostos narancsos almalé

Rostos narancsos almalé
Rostos narancsos almalé
45 perc / előkészület: 20 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Én édesítővel készítettem. Bármilyen gyümölcsöt lehet az alma mellé tenni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Almát meghámozzuk, felkockázzuk, és feltesszük annyi vízbe főzni, amennyi éppen ellepi, és addig főzzük, amíg megpuhul.
  2. Miután kihűlt, rátesszük a cukrot, citromsavat és a kifacsart narancslevet, és összeturmixoljuk.
  3. Hozzáadjuk a citromlevet is, és mindenkinek a szájíze szerint lehet ízesíteni.
  4. Ezután üvegekbe merítjük, és lefedjük.
  • költség: 800 Ft
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 108
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

almás narancsos ital, ital almából és narancsból, narancsos almás ital

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

528
alma 2 kg
narancs 4 közepes db
cukor 20 dkg
víz 2 l
citromlé 2 dl
citromsav 1 kávéskanál