Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Retekfalatkák túrós dippel

Retekfalatkák túrós dippel
Retekfalatkák túrós dippel
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bármilyen nekünk tetsző zöldséggel és fűszerrel/ízesítővel készíthetjük. Nekem most nem volt itthon semmilyen friss fűszernövényem, ezért raktam bele az öntetport. Így is fincsi lett. Ráadásul 5 perc alatt kész.

mennyiség fehérje zsír szénhidrát energia
Sovány túró 100 g  14,1 g  0,5 g  3,8 g 76,1 kcal
Retek 150 g  1,8 g  0,15 g  3,3 g  21,75 kcal
Összesen: 250 g 15,9 g  0,65 g  7,1 g  97,85 kcal

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A retket mossuk meg és daraboljuk fel.
  2. Szúrjunk minden egyes kis darabba egy nyársat.
  3. Az öntetport keverjük össze a vízzel, majd a túróval.
  4. A mártogatóst tegyük középre, köré pedig a retekfalatokat.
     
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 151
elküldve: 1
receptkönyvben: 23
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Blondevilke

Mióta szakács: 2010.08.19.
95 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

túrós dip, túrós mártogatós retekfalatkákkal, retekfalatok túrós mártogatóssal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

63
retek 150 g
sovány túró 100 g
víz 50 ml
joghurtos salátaöntet 5 g