Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rántottás-virslis tortilla

Rántottás-virslis tortilla
Rántottás-virslis tortilla
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor a sonkás tortillát készítettem, maradt a tortillákból, és megtöltöttem őket rántottával meg virslivel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tortillákat megmelegítjük egyenként serpenyőben, néhány másodpercig mindkét oldalukra fordítva.
  2. A tojásokat felverjük, és megsózzuk.
  3. A virslit karikákra vágjuk, és olajon 1-2 percig sütjük, majd ráöntjük a tojásokat, és megsütjük.
  4. A tortillákon egyenlően elosztjuk a virslis-rántottás tölteléket.
  5. A tortillákat szorosan feltekerjük úgy, hogy először az egyik szélét 2 cm szélesen behajtjuk, majd a másik két szélét ráhajtjuk.

  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 251
elküldve: 2
receptkönyvben: 148
elkészítve: 0/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Flóra

Mióta szakács: 2009.08.25.
318 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, ebéd, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rántottás tortilla-szendvics, tortilla tekercs virslis rántottával töltve, rántotta tortillába töltve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

380
tortilla lap 4 db
virsli 140 g
tojás 8 db
napraforgó olaj 1 ek
0 ízlés szerint